Despre noi

Prune din Chile? Seminţe de dovleac din China? Pere din Argentina? Roşii din Turcia? Căpşuni din Spania? Porumb şi soia din SUA? Mai bine nu, pentru că singurele certitudini pe care le avem despre astfel de produse este că au fost produse de câteva săptămâni sau luni, că au parcurs sute sau mii de kilometri până pe raftul magazinului (unde au mai stat câteva săptămâni sau luni) şi că au chimicale care să le facă să reziste atât de mult timp.

Produsele locale sunt mai sănătoase şi mai gustoase. În plus, dacă achiziţionăm astfel de produse îi sprijinim pe producătorii locali şi economiile locale. Local e mai bine!

Prin ProdusLocal.ro vrem să aducem împreună producătorii autohtoni şi potenţialii lor clienţi, în beneficiul ambelor părţi. Producătorii au nevoie de o piaţă de desfacere care să le permită comercializarea produselor la un preţ decent, în timp ce clienţii vor bunuri de calitate, pe care să le obţină din surse de încredere.

ProdusLocal.ro este o platformă ce cuprinde informaţii despre fermele locale şi producătorii individuali. Harta pe care o punem la dispoziţie facilitează localizarea acestora, iar produsele sunt uşor de găsit prin motorul nostru de căutare.

Ne propunem să fim o punte informaţională de legătură între producător şi client. Nu suntem un magazin virtual! Îi încurajăm pe clienţi să contacteze producătorii, să le încerce produsele şi chiar să îi viziteze, pentru a se asigura de calitatea spaţiului şi procesului de producţie.