Branza maturata Cretisoara
Brânza de consistenta semitare, inspirată din rețeta brânzei Gauda, are personalitate deoarece este produsaartizanal, spre deosebire de clasica rețetă de Gouda. Ea nu este presată si nici imbracată in cearăpentru că nu dorim sa stopăm procesul de maturare.
Se caracterizeaza printr-o aroma fină de nucă amestecata cu note dulci si cremoase care iți alintăgustul. Maturarea mai lungă ii modifica gustul, astfel la 1 luna, gustul este mai suav, iar pe parcursul maturării devine mai corpolent si mai ascuțit.
Categorie | Lactate si brânzeturi în Argeș |
---|---|
Adresă | Campulung, județul Argeș |
Repertoriu de produse: |
Producător: Atelier Cretisoara
Vă invităm să vă alăturați comunității noastre pe Whatsapp accesând acest link.
Ne găsiți și pe grupul de Facebook Grupul micilor producători locali și iubitorilor de produse tradiționale