dezvoltat de asoc. 100% pentru mediu
6,7 hectare de cultura ecologica de caisi si piersici, toti sunt soiuri vechi si stravechi cu mare rezintenta la boli, 7 soiuri de caisi cu coacerea esalonata din 15 iunie pana la inceputul august si 16 soiuri de piersici incepand cu plate din 15 iunie si terminand pe 15 octombrie cu piersici pavii. Fructele noastre au gusturi deosebite aproape uitate de la majoritatea oamenilor.Dispunem de o linea de procesare fructe deosebita,produsul coace in vid,adica in absenta de presiune atmosferica,faptu care permite fierberea produsului la 50 de grade C. in loc de 90 obisnuit,temperatura de fierbere scazuta permite pastrarea toate calitatii la fructe,de fapt nu coacem piurea de fructe ci o concentram si extragem apa.Dorim sa obtinem un produs aproape fara egal pe piata,nu folosim zahar deloc, fie suc de struguri sau suc de mere si nici pectine sau alte adaousuri. Monoingredient! Doar caisi sau doar piersici. Cum se poate obtine asa ceva si sa fie in siguranta alimentara? Ne ajuta concentrator de 150 de L si un program care calculeaza timp de fierbere necesar sa ajunga ph sub 4,2,in functie de zahar continut in fructe e necesara concentrarea minim la 180% adica pentru obtinerea 100 de grame de gem sa folosim minim 180 de grame de fructe.
Adresă: Arad , județul: Arad - str. Cimpul Albinelor, nr. 20, jud. Arad 310000 Arad