Caviar Royal de Morun |Beluga (Huso Huso) – Este un produs bio, obtinut in fermele proprii de sturioni, in conditii prietenoase cu mediu. Femelel de morun sunt crescute pana la al doilea ciclu de maturare, respectiv 21 de ani. In acest stadiu ouale sunt mari, cu o textura ferma si un continut aromat si cremos. Caviarul Royal este un rasfat chiar si pentru cei mai experimentati consumatori. De aceea crestem sturionii, fara utilizare de hormoni, fara antibiotice, fara medicamente , fara pesticide sau metale grele. Toate sortimentele de caviar produse sub brandul nostru “Danube Caviar” sunt 100% naturale si detin certificare ecologica.
Categorie | Pește și conserve din pește în București |
---|---|
Adresă | Horia, Judet Tulcea, cod postal 827095. |
Repertoriu de produse: | Caviar de Nisetru (Acipenser guldentraedti GUE) - Produs ecologic caviar (Acipenser guldentraedti GUE) Carne de Cega alba (Acipenser ruthens RUT) - Produs ecologic Albino meat (Acipenser ruthens RUT) Caviar de Pastruga (Acipenser stelatus STE) - Produs ecologic caviar (Acipenser stelatus STE) Carne de Morun (Huso huso HUS) - Produs ecologic huso HUS) Carne de Cega gri (Acipenser ruthens RUT) - Produs ecologic (Acipenser ruthens RUT) Caviar de Cega alba (Acipenser ruthens RUT) - Produs ecologic Albino caviar (Acipenser ruthens RUT) Caviar de Cega gri (Acipenser ruthens RUT) - Produs ecologic (Acipenser ruthens RUT) Caviar de Morun (Huso huso HUS) - Produs ecologic huso HUS) Carne de Nisetru (Acipenser guldentraedti GUE) - Produs ecologic meat (Acipenser guldentraedti GUE) Carne de Bester (Huso x Rut HUSxRUT) - Produs ecologic (Huso x Rut HUSxRUT) Carne de Pastruga (Acipenser stelatus STE) - Produs ecologic (Acipenser stelatus STE) Caviar de Bester (Huso x Rut HUSxRUT) - Produs ecologic (Huso x Rut HUSxRUT) |
Certificat de: | BIO GARANTIE SRL (RO-ECO-029) |
Certificat: | Vezi certificatul |
Producător: Danube Research Consulting S.R.L.
Suprafata totala exploatata: 1,4 ha din care 0,35 ha reprezentand luciu de apa. Diferenta pana la 1,4 ha este compusa din: cai de acces, platforme, diguri si suprafete auxiliare.
- 4 bazine mari exterioare
- 2 bazine mari betonate in interiorul halei,
- 20 bazine medii cu diametru de 4,5 m si 1,2 m inaltime
- 98bazine mici cu diametru de 1,3 m si 40 cm inaltime.
- Suprafață în acvacultură convențională :0 - pepiniera
- Suprafata in acvacultura ecologica 3500 mp din care:
- Suprafață în conversie 0 mp din care:
- conversie anul 1: 0
- suprafaţa certificată ecologic 3500,00 mp
Repertoriu de produse ecologice:
- Caviar de Nisetru | Osetra Caviar 100 g - 720 lei/100g
- ALMAS CAVIAR (Acipenser ruthenus)/100 g - 1500 lei/100g
- Caviar Royal de Morun | Royal Beluga (Huso Huso) 100 g - 1200 lei/100g
Vă invităm să vă alăturați comunității noastre pe Whatsapp accesând acest link.
Ne găsiți și pe grupul de Facebook Grupul micilor producători locali și iubitorilor de produse tradiționale